loading...
cctv.information
نسترن بازدید : 244 دوشنبه 06 مرداد 1399 نظرات (0)

  

دوربین مداربسته

دوربین مداربسته چیست؟

دوربین مداربسته، از جمله تجهیزات امنیتی محسوب می شود که برای اهداف نظارتی و … مورد استفاده قرار می گیرد. نام آن برگرفته از عبارت Closed Circuit Camera یا به اختصار CCTV است. دوربین مداربسته در واقع یک سیستم تلویزیونی است که سیگنال های تصویر در آن نه به طور عمومی بلکه در یک سیستم بسته ارسال می شوند. یک سیستم مداربسته شامل دوربین های مداربسته، دستگاه ضبط، مانیتور یا نمایشگر، کابل ها و سایر تجهیزات می باشد.

تاریخچه دوربین مداربسته

اولین دوربین مدار بسته در سال 1942 میلادی توسط یک مهندس آلمانی به نام والتر بروچ ساخته شد. شرکت آلمانی زیمنس برای مشاهده عملکرد موشک V2 خود از این دوربین مداربسته استفاده کرد. درست 7 سال بعد در سال 1949 در آمریکا دوربین مداربسته ای با برند وریکون ساخته شد. در تبلیغ این دوربین مداربسته عنوان شد که استفاده از آن نیاز به مجوز دولتی نخواهد داشت. به همین علت پس از آن استفاده از دوربین های مداربسته به صورت عمومی رواج بیشتری پیدا کرد.

اجزای تشکیل دهنده دوربین مداربسته

هر دوربین مداربسته تشکیل شده از سنسور یا حسگر، بدنه و لنز می باشد. هر کدام از این اجزا وظیف مشخصی را در ساختار دوربین مداربسته ایفا می کنند که در ادامه به آن اشاره می کنیم:

  • سنسور تصویر: وظیف حسگر یا سنسور تصویر دریافت نور از محیط و تبدیل آن به سیگنال الکتریکی است. در دوربین های مداربسته معمولا از دو نوع سنسور CMOS و CCD استفاده شده است.
  • لنز: وظیفه لنز در دوربین مدار بسته تنظیم زاویه دید و همچنین تنظیم و هدایت نور بر روی حسگر تصویر است. می تواند از نوع ثابت، وریفوکال و یا وریفوکال موتوردار باشد. لنز ها دارای یک فاصله کانونی هستند که در لنز های ثابت دارای عددی ثابت (2/8، 3/6، 4، 6 و…میلی متر) بوده و در لنزهای وریفوکال در یک بازه تعریف می شود (برای مثال 2/8-12). هرچه فاصله کانونی لنز عدد کمتری را نشان دهد تصویری گسترده تر و زاویه دیدی وایدتر بدست می دهد و هرچه این عدد بیشتر شود عمق تصویر نیز بیشتر می گردد.
  • بدنه: دوربین های مداربسته با بدنه یا کیس های متفاوتی تولید می شوند. بنابر نوع بدنه بکار رفته شامل دسته های دوربین دام، بولت، اسپیددام، فیش آی، باکس، کیوب، مینیاتوری می شوند.

انواع سیستم دوربین مداربسته

از نظر نوع تکنولوژی بکار رفته دوربین های مداربسته به سه دسته آنالوگ، آنالوگ HD و تحت شبکه تقسیم می شوند. تفاوت این سه دسته در زیر آمورده شده است:

  • سیستم مداربسته آنالوگ: قدیمی ترین نسل سیستم های مداربسته محسوب می شوند. سیستم های ساده و بسیار ارزان هستند متاسفانه به دلیل کیفیت پایین تصویر در آنها از رده خارج شده اند.
  • دوربین مداربسته آنالوگ HD: سیستم های آنالوگ HD high definition closed-circuit نسل جدید دوربین های مداربسته آنالوگ هستند که با استفاده از تغییر فرکانس سیگنال خروجی در آنها قادر به ارائه تصاویری با کیفیت بسیار بالا حتی تا 8 مگاپیکسل هستند. انواع مختلفی از دوربین های با تکنولوژی آنالوگ HD وجود دارند که شامل AHD ،HDTVI ،HDCVI و HDSDI می باشند.
  • دوربین مداربسته شبکه یا دیجیتال: دوربین های تحت شبکه یا IP می توانند تصاویر را در بستر شبکه انتقال دهند. این دوربین ها از طریق شبکه های کامپیوتری اطلاعات را از دوربین ها به دستگاه ضبط می فرستند. کیفیت تصویر دوربین های تحت شبکه بسیار بالا است و همچنین دارای قابلیت های تصویری ویژه ای هستند.

کاربرد دوربین مداربسته

سابقه استفاده از دوربین مدار بسته در فضاهای عمومی به سال 1973 و در شهر نیویرک آمریکا می رسد. تا هفت سال بعد از آن نیز تقریبا در ستاسر آمریکا استفاده از دوربین مداربسته رواج یافت.  به طوریکه در بسیاری از مشاغل و کسب و کارها برای جلوگیری از جرایم سرقت و خشونت از دوربین مداربسته استفاده می شد. در سال 1990 استفاده از دوربین های مداربسته در اماکن مختلف رواج بیشتری پیدا کرد زیرا دستگاه های ضبطی روانه بازار گردید که دارای قابلیت Motion Detection (ضبط پس از تشخیص حرکت) بودند. در کشور انگلستان نیز برای نخستین بار در شهر نورفلک استفاده از دوربین مدار بسته صورت گرفت. به طور کلی می توان گفت گسترش سیستم های مدار بسته و نظارتی در بین سال های 1990 تا 2000 میلادی بوقوع پیوست. به طور کلی دوربین های مداربسته کاربرد امنیتی و نظارتی دارند و در مکان های مختلفی اعم از ادارات، منازل شخصی، فروشگاه ها و… مورد استفاده قرار می گیرند. در زیر به ذکر چند مثال از دیگر کاربرد های آن می پردازیم:

  • نظارت و کنترل ترافیک شهری
  • نظارت و کنترل رفتار اشخاص در مدارس و مهد کودک ها
  • مورد استفاده در حمل و نقل عمومی، مراکز تجاری، خطوط تولید کارخانه ها و …
  • مورد استفاده در رخدادها و استادیوم های ورزشی
  • مورد استفاده در معابر، خیابان و آزاد راه ها به منظور نظارت بر سرعت خودرو ها

تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و شبکه

دوربین های مداربسته شبکه و انالوگ دو نوع متفاوت از سیستم های مداربسته هستند که تفاوت های آنها معمولا برای مشتریان پیچیده است. در این مطلب به تفاوت های این دو سیستم و موارد کاربرد هر یک اشاره می کنیم:

  • قیمت: اولین و چشمگیر ترین تفاوت مین این دو سیستم مداربسته قیمت آنها است. دوربین های مداربسته تحت شبکه معمولا قیمتی دو تا سه برابر دوربین های آنالوگ دارند. به همین دلیل دوربین های آنالوگ از محبوبیت بیشتری در میان کاربران برخوردار اند.
  • رزولوشن تصویر: تفاوت دیگر این دو دسته با یکدیگر کیفیت تصویر آنها است. معمولا کیفیت تصویر دوربین های تحت شبکه بالاتر از دوربین های آنالوگ است. اما این موضوع مربوط به گذشته است که تکنولوژی دوربین های آنالوگ چندان پیشرفت نکرده بود. اما در حال حاضر دوربین های آنالوگ HD با بازار آمده اند که می توانند تا کیفیت 8 مگاپیکسل نیز ارائه دهند.
  • نصب آسان: یکی از مزایای دوربین های آنالوگ نسبت به تحت شبکه نصب و راه اندازی ساده آنها است. همچنین در مواقع برزو مشکل عیب یابی و رفه نقص در سیستم ها یا آنالوگ بسیار آسان تر از دوربین های تحت شبکه است.
  • کابل کشی: از لحاظ کابل کشی این دو سیستم دارای تفاوت های زیادی هستند. توجه داشته باشید که بسترهای انالوگ و شبکه در اجرا دارای تفاوت های زیادی هستند. به طور کلی تکنولوژی اجرا در سیستم های شبکه به مراتب بالاتر است. در این نوع از سیستم ها می توان از طریق استفاده از فیبرنوری تمام محدودیت های موجود برای طول کابل را حل کرد. البته فیبر نوری با استفاده از مبدل برای سیستم انالوگ نیز قابل استفاده است.)

نسترن بازدید : 62 سه شنبه 13 خرداد 1399 نظرات (0)

3 نکته اساسی در خرید دوربین هایی با کیفیت تصویر بالا

1.ارزولوشن تصویر

دوربین های مداربسته هایک ویژن با کیفیت تصویری بر مبنای مگاپیکسل ارائه می شوند. هر چه تعداد پیکسل بالاتر باشد، می توان جزئیات بیشتری را در تصویر ارائه شده مشاهده کرد. رزولوشن های موجود در بازار شامل موارد زیر است:

  • 1 مگاپیکسل = (1280*720)اHD
  • 2 مگاپیکسل = (1920*1080) اFull HD
  • 3 مگاپیکسل = 2048*1536
  • 4 مگاپیکسل = 2560*1440
  • 5 مگاپیکسل = 2536*1920
  • 8 مگاپیکسل = 3840*2160 (4K) 

انواع رزولوشن دوربین مداربسته

2. قدرت ضبط دستگاه NVR یا DVR

توجه کنید در صورتی که شما دوربین هایی با کیفیت تصویر بالا خریداری کنید می بایست دستگاه دخیره ساز توانایی ذخیره این حجم از کیفیت را داشته باشد. برای مثال برخی از ذخیره ساز ها قابلیت پشتیبانی از دوربین های 5 مگاپیکسل را دارند و می توانند تصاویر را به صورت زنده به همان کیفیت نشان دهند. اما شاید توان ضبط تصویر نهایتا 3 مگاپیکسل بیشتر نباشد. بنابراین در صورت بازبینی تصاویر شما تصاویری با کیفیت 3 مگاپیکسل را مشاهده می نمایید.

3. قابلیت های تصویری همانند WDR ،BLC ،3DDNR

در صورتی که دوربین های مورد نظر در شرایط نوری نامناسب مانند روبروی درب های ورودی با تابش مستقیم نور، روبروی پنجره و … قرار داشته باشند. وجود قابلیت هایی همچون WDR ،BLC ،3DDNR می تواند از روزلوشن بالای تصویر نیز پر اهمیت تر باشند. در تصاویر زیر می توانید مثال هایی از تصاویر با این قابلیت ها را مشاهده کنید.

قابلیت WDR در دوربین مداربسته: قابلیت WDR مخفف عبارت Wide Dynamic Range به معنای طیف گسترده ای پویا می باشد. همانطور که در تصویر مشاهده می کنید تابش نور در پشت سوژه باعث سیاه شدن تصویر شده است. در قابلیت WDR در دوربین هایک ویژن تنظیمات تصویر به گونه ای صورت می پذیرد که تصاویر با بالاترین کیفیت و با تنظیمات روشنایی  متعادل ارائه شوند.

WDR در دوربین مداربسته

قابلیت BLC در دوربین مداربسته: BLC یا Back light Compensation به معنی جبران نور پس زمینه است.در دوربین مداربسته با وضوح بالا در این قابلیت از شدت نور پس زمینه در مکان هایی با تابش نور مستقیم کاسته شده و مانع از سیاه شدن تصویر می شود.

BLC در دوربین مداربسته

قابلیت 3DDNR در دوربین مداربسته: 3DDNR یا 3-Dimensional Noise Reduction به معنی کاهش نویز 3 بعدی است که وظیفه کاهش نویز در تصاویر را بر عهده دارد. نویز در تصویر به علت های مختلفی رخ می دهد. وجود این قابلیت تا حد زیادی از نویز کاسته و تصاویر با کیفیت تری ارائه می دهد.

نسترن بازدید : 213 سه شنبه 13 خرداد 1399 نظرات (0)

در این مقاله قصد داریم تا 5 نکته اساسی در خرید و راه اندازی سیستم های تحت شبکه را بررسی نماییم:

1.ادر چه مواردی ما نیاز به دوربین های نظارتی تحت شبکه داریم؟

2. چه برندی از دوربین های مدار بسته تحت شبکه برای کاربری ما مناسب است؟

3. طراحی سیتم های نظارتی تحت شبکه چگونه است؟

4. برای راه اندازی سیستم های تحت شبکه از چه سوئیچی استفاده کنیم؟

5. بهترین نوع کابل شبکه برای نصب دوربین های تحت شبکه کدام است؟

6. آیا استفاده از رادیو در نصب سیستم های تحت شبکه هزینه ما را کاهش می دهد؟

1. در چه مواردی ما نیاز به دوربین های نظارتی تحت شبکه داریم؟

همانطور که می دانید سیستم های نظارتی تحت شبکه گران قیمت می باشند، و بعضا کسانی که این دوربین ها را خریداری می کنند می توانند با هزینه کمتر از سیستم های آنالوگ اچ دی استفاده کنند. در صورتی که شما دارای یکی از شرایط زیر هستید دوربین های مدار بسته تحت شبکه برای شما مناسب است:

1. شما نیاز به استفاده از سیستم پردازش تصاویر دارید، برای مثال تشخیص چهره، دوربین های پلاک خوان، شمارش افراد و ….

2. شما در مجموعه مورد نظر خود از قبل دارای بستر شبکه هستید و به این ترتیب هزینه های زیر ساخت مجدد برای شما از بین می رود.

3. برای نصب سیستم مداربسته در محیط های وسیع استفاده از سیستم های تحت شبکه به شما کمک می کند تا به کمک تجهیزاتی از قبیل سوئیچ ها و یا آنتن های رادیویی هزینه بستر سازی تا حد چشمگیری کاهش یافته و با هزینه نصب سیستم آنالوگ اچ دی برابر و یا حتی کمتر شود.

4. در صورتی که شما نیاز به کیفیت تصویری بسیار بالا می باشید سیستمن تحت شبکه بهترین گزینه است.

2. چه برندی از دوربین های مدار بسته تحت شبکه برای کاربری ما مناسب است؟

نام های بزرگی در بازار های جهانی سیستم های نظارتی فعالیت می کنند اما تنها چند برند خاص در بازار ایران موجود هستند. این برند ها عبارت است از:

  • اکسیس
  • پاناسونیک
  • ژئو ویژن
  • دالمایر
  • ویوتک
  • سونی
  • بوش
  • هایک ویژن

در حال حاضر برند هایک ویژن پرفروش ترین برند دوربین مدار بسته در جهان بوده و به علت قیمت مناسب نسبت به سایر رقبا گزینه اول در انتخاب هر مجموعه ای در جهان است. برند اکسیس پاناسونیک و سونی نیز برندهایی سرشناس و با طول عمر بسیار بالا ولی به شدت گرانقیمت هستند و بیشتر مورد استفاده مجموعه های با توان مالی بسیار بالا می باشند. برند ویوتک و ژئوویژن برند هایی قابل قبول و ساخت کشور تایوان هستند، اما با توجه به بالا رفتن قیمت ارز، امروزه تبدیل به برند های گران شده و جذابیتی برای مصرف کننده در بازار ندارند. اما در نهایت کدام یک از برندهای مجود مناسب برای خرید هستند؟ در واقعیت تمام برند های ذکر شده دارایی کیفیت مناسبی می باشند و شما هر کدام از برند های فوق را انتخاب کنید می توانید یک سیستم نظارتی مطمئن داشته باشید. اما از نظر نویسنده این مقاله دوربین هایک ویژن با توجه به تناسب قیمت نسبت به کیفیت، تنوع محصول باورنکردنی و روزمه بسیار درخشان در جهان گزینه بسیار مناسبی برای مشتری است.

3. طراحی سیتم های نظارتی تحت شبکه چگونه است؟

در راهنمای طراحی و خرید دوربین مداربسته تحت شبکه با توجه به نوع پروژه مساحت پروژه بستر های موجود حساسیت های محل مورد نظر و .. انجام می شود. طبیعتا فرمول خاصی برای تمام پروژه های تحت شبکه وجود ندارد، اما در زیر چند نکته کاربردی در طراحی سیستم های نظارتی تحت شبکه به شما پیشنهاد می کنیم.

1. در صورتی که مساحت پروژه شما کم و متراژ کابل کشی محدود است استفاده از ان وی آر های POE گزینه خوبی می تواند باشد. قابلیت Plug and Play به شما این امکان را می دهد تا تنها با اتصال کابل به دوربین و سپس به ان وی ار بدون نیاز به تنظیم آی پی دوربین ها، به تصاویر دسترسی داشته باشید.

2. اگر شما در مجموعه مورد نظر خود شبکه داخلی دارید می توانید از آن استفاده کنید. اما در صورتی که به مباحث شبکه و پهنای باند اشراف نداشته باشید و تعداد دوربین‌‌ها نیز زیاد باشد این طرح می تواند منجر به آسیب به شبکه داخلی شود و دستگاه های دیگر نیز در شبکه تحت تاثیر قرار گیرند. بنابراین بهتر است شبکه ای به صورت جداگانه طراحی شود.

3. پهنای باند دوربین های مدار بسته زمانی که تعداد آنها بالاتر از 8 عدد و یا رزولوشن دوربین ها زیاد شود می بایست بررسی و محاسبه شود. این عمل به ما کمک می کند تا کابل و سوییچ مناسبی انتخاب کنیم.

4. قبل از اجرای سیستم های نظارتی برای تعداد بالاتر از 8 دوربین حتما نقشه محل مورد نظر را دریافت و جای گذاری مسیر کابل ها، سوییچ ها، رک ها و … بر روی آن انجام دهید.

5. در صورتی که تعدادی از دوربین ها دور از دستگاه و در کنار هم قرار دارند حتما از سوییچ استفاده نمائید.

6. با توجه به اینکه تقریبا تمامی دوربین های موجود در بازار از قابلیت POE پشتیبانی می کنند بهتر است برای تمیزی کار و نصب آسان تر از سوئیچ های با قابلیت POE استفاده کنید.

نسترن بازدید : 100 سه شنبه 13 خرداد 1399 نظرات (0)

در حال حاضر اکثر کاربرانی که از دوربین های مدار بسته استفاده می کنند می توانند  تصویر دوربین های خود را در بستر اینترنت مشاهده کنند. اما بسیاری از کاربران این سوال را در ذهن خود دارند که میزان حجم اینترنت مصرفی دوربین مدار بسته آنها چقدر است. در پاسخ باید بدانید حجم اینترنت مصرفی برای هر کاربر بسته به موارد زیر متفاوت است:

عوامل موثر در حجم مصرفی اینترنت در دوربین مداربسته

1. تعداد دوربین های مدار بسته: هر چه تعداد دوربین ها بیشتر باشد میزان اینترنت مصرفی بیشتر است.
2. کیفیت دوربین مدار بسته: هر چه کیفیت دوربین مدار بسته بیشتر باشد حجم مصرفی بیشتر است.
3. کیفیت تنظیم شده در برنامه انتقال تصویر: در زمان راه اندازی برنامه انتقال تصویر شما می توانید کیفیت تصویر خود را در حالت اصلی (Main Streem) با حجم مصرفی بالا و یا کیفیت پایین تر (Sub Streem) قرار دهید.

بدانید : تنها در زمانی که از برنامه انتقال تصویر استفاده می کنید از حجم اینترنت شما کاسته می شود. اغلب افراد تنها ساعاتی از روز را به سراغ این برنامه رفته و از آن استفاده می کنند و بنابراین حجم اینترنت مصرفی آنها بسیار ناچیز خواهد بود.

محاسبه حجم مصرفی اینترنت در دوربین مداربسته:

در صورتی که شما در طول روز به صورت مداوم دوربین های خود را از طریق اینترنت مشاهده می کنید، می توانید از برنامه های زیر برای بدست آوردن حجم اینترنت مصرفی خود استفاده کنید.

نرم افزار پیشنهادی برای کامپیوتر:

میزان حجم اینترنت مصرفی دوربین مدار بسته

به کمک این برنامه کم حجم و پرکاربرد می توانید پهنای باند خود را اندازه بگیرید. این برنامه دارای یک ویجت کوچک است که در نوار پایینی صفحه در سمت راست کنار نمایش دهنده زمان ظاهر می گردد.. با استفاده از این برنامه می توانید مصرف شبکه، گزارش فعالیت ها و …را مشاهده نمود.

 

نرم افزار پیشنهادی برای تلفن همراه اندروید:

میزان حجم اینترنت مصرفی دوربین مدار بسته

این برنامه میزان مصرف حجم اینترنت شما را نمایش می دهد. با استفاده از این برنامه می توانید مصرف اینترنت خود را در روز جاری، دیروز و تا 30 روز گذشته را مشاهده نمائید. بنابراین می توانید به کمک آن میزان حجم مصرف اینترنت خود را به راحتی مدیریت نمائید.

نسترن بازدید : 49 سه شنبه 02 اردیبهشت 1399 نظرات (1)

در گذشته دوربین های مداربسته در دو دسته آنالوگ و تحت شبکه قرار می گرفتند و به صورت کلی دارای خصوصیات زیر بودند: دوربین های آنالوگ: ارزان قیمت، نصب ساده، کیفیت تصویر پایین دوربین های تحت شبکه: گران قیمت، نصب نسبتا پیچیده، کیفیت تصویر بالا از آنجایی که خرید دوربین مداربسته تحت شبکه برای مشتریان بسیار گران تمام می شد، این موضوع باعث به وجود آمدن خلاءی در بازار دوربین مداربسته گردید; زیرا از طرفی مشتریان به دنبال دوربین هایی بودند که بتوانند تصاویر با کیفیتی ارائه دهند و از طرف دیگر هزینه خرید سیستم تحت شبکه نیز بسیار بالا بود. برای رفع این مشکل شرکت ها دسته سوم دوربین های مداربسته با نام دوربین های توربو HD را روانه بازار کردند. تکنولوژی این دوربین ها ابتدا توسط شرکت هایک ویژن و با نام HDTVI ابداع گردید. دوربین هایک ویژن DS-2CE16H0T-ITF دوربین 5 مگاپیکسلی مجهز به دید در شب Exir با برد 20 متر استاندارد IP67 دوربین هایک ویژن DS-2CE56H0T-ITMF دوربین دام 5 مگاپیکسلی مجهز به دید در شب Exir با برد 20 متر مجهز به منوی OSD دوربین هایک ویژن DS-2CE56D0T-IT1 دوربین 2 مگاپیکسلی قابلیت دید در شب Exir با برد 20 متر پشتیبانی از استاندارد IP66 دوربین هایک ویژن DS-2CE16D0T-IR دوربین 2 مگاپیکسلی قابلیت دید در شب IR با برد 20 متر پشتیبانی از استاندارد IP66 برای مشاهده تمامی محصولات کلیک کنید اساس کار و تکنولوژی دوربین توربو HD هایک ویژن برای داشتن تصاویر با کیفیت در بستر آنالوگ محققان با تغییر فرکانس خروجی از طریق فشرده سازی تصاویر پیش از ارسال این مشکل را برطرف نمودند. با عمل CODING پیش از ارسال، اطلاعات تصاویر به صورت فشرده درآمده و در طرف دیگر(دستگاه ضبط) با عمل DECODING تصاویر با همان کیفیت از حالت فشرده درمی آیند. با وجود این تکنولوژی، امکان ارسال تصاویر با کیفیت بالا میسر گردید. به این ترتیب مشکل کیفیت تصویر پایین در دوربین های آنالوگ تا حد زیادی برطرف شد. پس از مدتی امکانات دیگری نیز به این دوربین ها اضافه شد که از جمله می توان به امکان انتقال همزمان صدا، امکان ارسال دستورات دوربین PTZ (که قبلا با رابط RS-485 انجام میشد)، ویژگی های پردازش تصویری VCA و … اشاره نمود. مقایسه کیفیت تصویر دوربین آنالوگ معمولی و دوربین توربو HD دوربین توربو اچ دی هایک ویژن یکی از جدیدترین تکنولوژی های موجود در زمینه سیستم های مداربسته آنالوگ، تکنولوژی HDTVI است. براساس فن آوری HD-TVI، با استفاده از کابل کواکسیال در فواصل بیش از 450 متر، می توان تصاویری با کیفیت (HD) و وضوح بالا داشت. به دوربین های آنالوگی با این قابلیت قیمت دوربین هایک ویژن توربو می گویند. این تکنولوژی به ویژه برای کاربرانی که مایل به هزینه کمتر و استفاده از یک سیستم آنالوگ با کیفیت هستند، طراحی شده است. ضد ضربه بودن (Vandal Proof)، منوی OSD، دید در شب EXIR، زوم موتوری، قابلیت WDR و … از دیگر ویژگی های دوربین توربو اچ دی هایک ویژن است. • HDTVI (HD Transport Video Interface) standard • Transmission media: SYV75-3/SYV75-5/UTP • Further transmission distance(1200/800m) • Low-frequency signal, great antiinterference & image performance دوربین توربو HD هایک ویژن راهکارهای دوربین توربو HD هایک ویژن دوربین توربو اچ دی هایک ویژن که در عین کیفیت بالا از قیمت مقرون به صرفه ای نیز برخوردار اند. این دوربین ها با درا بودن پیشرفته ترین تکنولوژی های بروز در زمینه سیستم های مداربسته به خوبی نیاز مشتری را برطرف می سازند. برای مثال وجود فرمت فشرده سازی H.264+ در دوربین توربو HD هایک ویژن منجر به افزایش کارایی سیستم مداربسته و افزایش صرفه جویی در مصرف پهنای باند و فضای ذخیره سازی می شود. همچنین وجود فناوری EXIR در دوربین هایک ویژن باعث بهترین کارایی در ارائه تصاویر در نور کم یا شب می شود. دوربین توربو HD هایک ویژن مقرون به صرفه ترین و مناسب ترین گزینه برای پروژه های کوچک محسوب می گردد. کدک H.265+ در دوربین هایک ویژن توربو اچ دی با ارتقا و بهینه سازی فرمت های فشرده سازی قدیمی، هایک ویژن توانست تا کدک پیشرفته H.265+ را برای کاهش مصرف پهنای باند و فضای ذخیره سازی بر روی دوربین های خود پیاده سازی کند. کدک H.265+ هایک ویژن می تواند تا 50 درصد منجر به کاهش مصرف پهنای باند و فضای ذخیره سازی شود. دوربین توربو اچ دی هایک ویژن فناوری EXIR هایک ویژن برای سیستم هایی که به صورت 24 ساعته فعال هستند وجود قابلیت دید در شب IR بسیار ضروری است. زیرا در شب به دلیل نبود نور کافی ارائه تصاویر با کیفیت مشکل خواهد بود. اما این مسئله در دوربین مداربسته هایک ویژن با وجود فناوری EXIR به خوبی برطرف شده است. وجود LED های پیشرفته باعث بهینه سازی عملکرد دوربین و استفاده حداکثری از کمترین میزان روشنایی موجود در شب برای تشکیل تصویر می گردد. دوربین توربو اچ دی هایک ویژن افزایش مسافت انتقال اطلاعات زمان هایی پیش می آید که پس از نصب دوربین هایک ویژن توربو اچ دی در یک کسب و کار، این سیستم نیاز به ارتقا و گسترش پیدا می کند. با استفاده از تکنولوژی سیستم مداربسته هایک ویژن مشتریان می توانند سیستم های مداربسته را در هر مقیاسی پیاده کرده و یا سیستم فعلی را براحتی ارتقا دهند. با استفاده از این تکنولوژی می توان کابل کشی ها را حتی تا مسافت های طولانی نزدیک به 1200 متر نیز انجام داد. دوربین توربو اچ دی هایک ویژن پشتیبانی از سایر محصولات طراحی دوربین مداربسته هایک ویژن طوری بوده ک با هر نوع محصول دیگری سازگاری دارد. سازگاری بالا با دیگر برندها با تکنولوژی متفاوت یکی دیگر ویژگی های دوربین توربو اچ دی هایک ویژن است. دوربین توربو اچ دی هایک ویژن از سیستم های HD-TVI، آنالوگ، AHD، CVI و IP پشتیبانی می کند. دوربین توربو اچ دی هایک ویژن تکنولوژی POC پس از انتخاب تجهیزات، گام بعدی نصب و راه اندازی سیستم مداربسته است. این مرحله معمولاً سخت ترین قسمت است ، اما در حال حاضر به طور قابل توجهی آسان تر شده است. تکنولوژی POCهایک ویژن (Power Over Coax) عملیات نصب را به طرز چشمگیری ساده می کند ، زیرا توسط یک کابل کواکسیال واحد هر دو سیگنال ویدیویی و هم انرژی الکتریکی یا برق منتقل می شوند. دوربین توربو اچ دی هایک ویژن تشخیص هوشمند DVRهای توربو هایک ویژن مجهز به قابلیت های هوشمندی از قبیل تشخیص چهره، تشخیص عیب یابی و تجزیه و تحلیل های ویدئویی دیگر شامل تشخیص نفوذ، عبور از خط و … هستند.

نسترن بازدید : 67 سه شنبه 02 اردیبهشت 1399 نظرات (0)

هایک ویژن یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان دستگاه های ضبط NVR در دنیا است. در این مطلب قصد داریم در مورد قیمت انواع دستگاه های NVR هایک ویژن صحبت کنیم.دستگاه NVR همانند دستگاه DVR است با این تفاوت که DVR برای دوربین های آنالوگ و NVR برای دوربین های دیجیتال یا به اصطلاح تحت شبکه مورد استفاده قرار می گیرد. وظیفه دستگاه NVR مدیریت و ذخیره سازی تصاویر دوربین های مداربسته می باشد. قیمت ان وی آر 4 کانال هایک ویژن لیست قیمت ان وی آر هایک ویژن با توجه به نوسانات ارزی و ریالی اخیر امکان قیمت گذاری دقیق و بروز میسر نمی باشد. اما با توجه به تلاش این شرکت جهت جلب رضایت مصرف کننده و دسترسی مشتریان به حدود قیمت محصولات، لیستی از قیمت های انواع دستگاه NVR در این مطلب قرار داده شده است. در این مطلب سعی کرده ایم تا قیمت ها را بر اساس مشخصات فنی دستگاه های NVR در سری های 7100، 7600، 7700 و 9600 ارائه کنیم: دانلود لیست قیمت NVR هایک ویژن دستگاه ان وی ار هایک ویژن دستگاه ان وی آر 4 کانال هایک ویژن دستگاه ان وی آر 4 کانال هایک ویژن می تواند از 4 عدد تحت شبکه پشتیبانی کند. از جمله دستگاه های ان وی ار 4 کانال هایک ویژن می توان به مدل های DS-7104NI-Q1/M، DS-7604NI-K1، DS-7604NI-E1 و … اشاره نمود. دستگاه ان وی ار 4 کانال هایک ویژن دستگاه ان وی آر 8 کانال هایک ویژن دستگاه ان وی آر 8 کانال هایک ویژن می تواند از 8 عدد تحت شبکه پشتیبانی کند. از جمله دستگاه های ان وی ار 8 کانال هایک ویژن می توان به مدل های DS-7608NI-Q1 ،DS-7108NI-Q1/M ،DS-7108NI-Q1/M و … اشاره نمود. دستگاه ان وی ار 8 کانال هایک ویژن دستگاه ان وی آر 16 کانال هایک ویژن دستگاه ان وی آر 16 کانال هایک ویژن می تواند از 16 عدد دوربین تحت شبکه پشتیبانی کند. از جمله دستگاه های ان وی ار 16 کانال هایک ویژن می توان به مدل های DS-7616NI-Q1 ،DS-7616NI-K2 ،DS-7616NI-E2/8P و … اشاره نمود. دستگاه ان وی ار 16 کانال هایک ویژن دستگاه ان وی آر 32 کانال هایک ویژن دستگاه ان وی آر 32 کانال هایک ویژن می تواند از 32 عدد دوربین تحت شبکه پشتیبانی کند. از جمله دستگاه های ان وی ار 32 کانال هایک ویژن می توان به مدل های DS-7732NI-E4 ،DS-7732NI-K4 ،DS-7732NI-K4/16P و … اشاره نمود. دستگاه ان وی ار 32 کانال هایک ویژن نکات ضروری قبل از خرید NVR هایک ویژن 1. تعداد کانال تصویر و صدا دستگاه های NVR هایک ویژن نیز مانند DVR ها معمولا به صورت 4،8،16، 32 و … کانال تولید می شوند. دستگاه های NVR فاقد ورودی صدا هستند. چنانچه به قابلیت ضبط صدا در محل نیاز دارید باید از آن دسته از دوربین هایی که دارای میکروفن داخلی هستند و یا دوربین هایی که امکان نصب میکروفن بر روی آنها وجود دارد، استفاده کنید. 2. پهنای باند پهنای باند به معنای حجم اطلاعاتی است که به دستگاه منتقل یا از آن خارج می شود. حجم این اطلاعات ورودی و خروجی دارای محدودیت است. یکی از عواملی که بر مصرف پهنای باند تاثیرگذار است رزولوشن تصاویر است. هرچه روزولشن تصویر بیشتر باشد بالطبع به پهنای باند بیشتری نیز نیاز خواهند داشت. توصیه ما این است که به دلیل آنکه محاسبه پهنای باند کار دشواری است، بهتر است از کارشناسان نصب در این زمینه راهنمایی بگیرید. 3. ظرفیت هارد دستگاه های NVR طوری طراحی شده اند که هر کدام تعداد مشخصی از هارد دیسک ها را پشتیبانی می کنند. چنانچه نیاز به ضبط طولانی مدت تصاویر دارید باید از هارددیسک‌هایی با ظرفیت بالاتر استفاده کنید. به طور کلی ظرفیت ذخیره سازی تصاویر در دستگاه NVR به 3 عامل زیر بستگی دارد: تعداد دوربین ها کیفیت دوربین ها میزان فضای ذخیره سازی هارددیسک نکته: هیچ دستگاه NVR ای دارای حافظه داخلی نیست و شما باید بنابر نیاز خود، ظرفیت هارددیسک خود را مشخص نمائید.

نسترن بازدید : 144 چهارشنبه 30 بهمن 1398 نظرات (0)

پارت نامبر چيست؟

پارت نامبر به مجموعه اعداد و حروفي گفته مي شود هر كدام از اين اعداد و حروف معناي مشخصي داشته و نماينده يكي از خصوصيات دوربين يا دستگاه است. اولين چيزي كه بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه قواعد نام گذاري، بسته به نوع محصول كمي متفاوت است. حروف و عدد موجود در پارت نامبرها در دوربين هاي استاتيك و PTZ  متفاوت است.

 

پارت نامبر هايك ويژن

در نگاه اول، كاراكترهاي موجود در پارت نامبر هايك ويژن مي تواند كمي گيج كننده باشد. اما چنانچه با مفهوم هر كدام آشنا باشيد مي توانند در انتخاب دوربين يا دستگاه ضبط مورد نظرتان بسيار كمك كننده باشند. در اين مطلب قصد داريم تا مفهوم هر يك از اين اعداد و حروف را توضيح دهيم

 

پارت نامبر در دوربين هاي هايك ويژن

پارت نامبر هايك ويژن، دوربين هاي هايك ويژن شامل دوربين هاي بولت، تورت، دام و … است و قواعد نامگذاري در آنها مشترك است. تصوير زير متغيرهاي موجود در پارت نامبر اين دوربين ها را نمايش داده است.

 
آموزش پارت نامبر دوربين هايك ويژن
 

براي درك بهتر موارد بالا جدول زير را به همراه مثالي از يك پارت نامبر هايك ويژن در نظر بگيريد:

DS-2CD4A26FWD-IPZ-P

 
آموزش پارت نامبر دوربين هايك ويژن
 

مثال 1: DS-2CD2123G0-I يك دوربين تحت شبكه 2 مگاپيكسلي معمولي دام با قابليت IR 

مثال 2: DS-2CD2635FWD-IZS يك دوربين تحت شبكه 3 مگاپيكسلي بولت با قابليت IR و لنز موتوردار 

مثال 3: DS-2CE56D0T-IR يك دوربين دام توربو اچ دي 2 مگاپيكسلي با قابليت IR

 

 

پارت نامبر در دوربين اسپيددام هايك ويژن

از آنجا كه دوربين اسپيددام هايك ويژن از دوربين هاي معمولي حرفه اي تر و تخصصي تر است، نامگذاري در نظر گرفته شده براي ويژگي هاي موجود در آن  كمي متفاوت است. تصوير زيرن  نحوه نامگذاري آرا نشان مي دهد:

 
آموزش پارت نامبر دوربين هايك ويژن
 

براي درك بهتر موارد بالا جدول زير را به همراه مثالي از يك پارت نامبر هايك ويژن در نظر بگيريد:

DS-2DF8225IX-AELW

 
پارت نامبر هايك ويژن
مثال: DS-2DF8225IX-AELW يك دوربين تحت شبكه 2 مگاپيكسلي با 25x برزگنمايي
نسترن بازدید : 66 دوشنبه 21 بهمن 1398 نظرات (0)

محصولات حفاظتی و نظارتی از اهمیت ویژه ای برخورداراند، زیرا توانسته اند تا حدود زیادی امنیت کسب و کارها را بهبود بخشند. از آنجایی که این محصولات از تنوع بالایی برخورداراند، در این مقاله قصد داریم به معرفی بهترین برند دوربین مداربسته بپردازیم. بر طبق لیست منتشر شده در مجله ASMAG بهترین برند دوربین مداربسته در جهان در سال 2018 شامل موارد زیر می باشند:

 
 

1. برند هایک ویژن (Hikvision)

بهترین مارک دوربین مداربسته
 
 

شرکت هایک ویژن یک شرکت چینی است که در سال 2001 تاسیس شده و از آن زمان تا به امروز همواره در لیست پرفروش‌ترین و بهترین برند دوربین مداربسته در جهان قرار داشته است.  یکی از مزایای این شرکت اهمیت به بخش تحقیق و توسعه است که رابطه مستقیمی با ایجاد خلاقیت و نوآوری در محصولات دارد. از اینرو هایک ویژن دارای یکی از بزرگترین تیم‌های تحقیق و توسعه در جهان است. همچنین این شرکت به منظور ارتقا کیفیت محصولات خود در انواع کاربری ها، سالانه 7 درصد از سود خود را صرف بخش تحقیق و توسعه می‌کند. شرکت هایک ویژن شامل مجموعه ای از 31 شعبه داخلی در کشور چین و 12 شعبه در سرتاسر جهان است. به دلیل کیفیت بالا و در عین حال قیمت مناسب محصولات آن، دوربین هایک ویژن از جمله پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین برندها در جهان محسوب می‌گردد.

 
 
 

نقاط قوت هایک ویژن:

  • نصب آسان
  • تصاویر بسیار با کیفیت
  • قیمت مناسب در کنار کیفیت بالا
  • امکان مشاهده تصاویر از راه دور بر روی گوشی همراه یا تبلت
  • کیفیت و دوام بالای محصولات (پشتیبانی از استانداردهای IP66 ،IP67)
  • سازگاری با سایر دوربین‌های مداربسته با تکنولوژی متفاوت مانند آنالوگ، AHD و …
  • تولید و ارائه انواع نرم‌افزارهای مدیریت تصاویر که توسط خود شرکت طراحی و عرضه می‌گردد
  • مجهز به انواع قابلیت‌های تجزیه و تحلیل تصاویر مانند تشخیص عبور از خط، تشخیص چهره به کمک هوش مصنوعی، قابلیت پلاک خوانی، شمارش افراد و …
 

نقاط ضعف هایک ویژن:

  • عدم سازگاری با دوربین‌های HDCVI
  • عدم امکان ضبط صدا توسط دوربین‌ (باید میکروفن به صورت جداگانه نصب گردد)
 
 

 

بهترین مارک دوربین مداربسته

محصولات هایک ویژن از تنوع بسیار بالایی برخوردار هستند و خوشبختانه اغلب مدل های آن در ایران موجود است. مشتریان محترم به راحتی می توانند این محصولات را با قیمت رسمی که از طرف شرکت اصلی اعلام می شود، از نمایندگی رسمی هایک ویژن در تهران خریداری نمایند. برای مشاهده جدیدترین محصولات هوشمند، از وبسایت رسمی هایک ویژن دیدن نمایید.

دانلود لیست قیمت هایک ویژن
 
  • آیا محصولات هایک ویژن دارای گارانتی هستند؟ بله محصولات هایک ویژن پارس ارتباط را در می‌توانید با گارانتی شرکت پارس ارتباط افزار خریداری کنید. این محصولات دارای گارانتی دو ساله هستند.
  • محصولات هایک ویژن را چگونه و از چه طریقی می‌توان خریداری نمود؟ برند هایک ویژن در ایران دارای نمایندگی رسمی است، بنابراین به راحتی و با اطمینان کامل می‌توان این محصولات را از نمایندگی رسمی هایک ویژن خریداری نمود. نزدیک به 90 درصد محصولات این شرکت در ایران موجود است. مشتریان می‌توانند این محصولات را از فروشگاه هایک ویژن در ایران خریداری کنند. برای اطلاع از تنوع محصولات، کاربردها و تکنولوژی‌های جدید این محصولات می‌توانید با نمایندگی هایک ویژن در ایران تماس بگیرید:

شماره نمایندگی هایک ویژن تهران :

021-88500020

 

دوربین هایلوک (Hilook)

یکی از محصولات جدیدی که توسط هایک ویژن تولید می شود دوربین هایلوک است. دوربین های هایلوک دارای طراحی ساده و شکیلی هستند که در مدت بسیار کوتاهی در بازار دوربین مداربسته جای خود را باز کردند. دلیل محبوبیت این برند را می توان قیمت پایین در کنار کیفیت بالای آن دانست.

 

نقاط قوت هایلوک

  • قیمت مناسب
  • کیفیت بالا
  • نصب و کارکرد آسان
 

نقاط ضعف هایلوک

  • عدم امکان استفاده در پروژه های بزرگ
 

 

بهترین برند دوربین مداربسته

دوربین های هایلوک نیز از تنوع بالایی برخورداراند و تمام مدل های آن توسط نمایندگی رسمی هایک ویژن ارائه می شوند. برای اطلاع از قیمت دوربین هایلوک به لینک زیر مراجعه نمائید.

دانلود لیست قیمت هایلوک
 

2. برند داهوا (Dahua)

بهترین مارک دوربین مداربسته
 
 

شرکت داهوا از جمله برند‌های مطرح در تولید سیستم‌های امنیتی و حفاظتی در جهان است. این شرکت با بیش از 13000 نیروی کار در سرتاسر جهان محصولات و خدماتش را در بیش از 180 کشور جهان عرضه می‌کند.  بر اساس گزارش IHS از سال 2014 تا به امروز، این شرکت همواره در جایگاه دوم در رنکینگ جهانی سیستم‌های امنیتی بوده است. همچنین در سال 2016 نیز توانسته جایگاه چهارم از لیست 50 تایی بهترین برند دوربین مداربسته در مجله بین المللی a&s را از آن خود کند.

شرکت Dahua نیز مانند هایک ویژن اهمیت زیادی به تحقیق و توسعه می دهد به همین دلیل از سال 2014 همواره حدود 10 درصد از فروش سالانه خود را در این زمینه صرف کرده است.  بیش از 6000 مهندس تحقیق و توسعه در زمینه فناوری‌های پیشرفته، خدمات AI، IoT، Cloud، ویدئو، امنیت سایبری و … در این شرکت فعالیت می‌کنند. تنوع محصولات داهوا بسیار بالا است، به نحوی که می‌تواند پاسخگوی تمامی نیازهای مشتریان در انواع کاربری‌ها و اماکن مختلف باشد.

نقاط قوت داهوا:

  • کیفیت تصویر خوب
  • امکان مشاهده تصاویر از راه دور
  • مجهز به ویژگی‌های هوشمند تصویری
  • سیگنال تصویری قدرتمند

نقاط ضعف داهوا:

  • محدودیت در پهنای باند
  • دسترسی محدود به انواع محصولات
  • قیمت بالا
 

3. برند یونی ویو (Uniview)

بهترین مارک دوربین مداربسته
 
 

برند یونی ویو یک برند چینی است که از سال 2011 در حال فعالیت در زمینه تولید دوربین مداربسته است و در این زمینه به صورت قوی فعالیت می کند. این شرکت اولین شرکتی است که دوربین تحت شبکه را برای اولین بار به بازار عرضه کرد. در رقابت با برند های هایک ویژن و داهوا در چین برند یونی ویو در جایگاه سوم پس از این دو برند قرار دارد. یونی ویو علاو بر دوربین مداربسته تولیدکننده محصولات دیگری نیز همچون دستگاه NVR، دستگاه های دکودر و اینکودر، Storage و نرم افزارهای کلاینت نیز هست. یونی ویو در سال های اخیر در انگلستان فروش زیادی داشته است.

نقاط قوت یونی ویو:

از جمله ویژگی های بارز محصولات یونی ویو می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • امکان جستجوی هوشمند
  • پشتیبانی از تکنولوژی  POE (Power Over Ethertnet)
  • پشتیبانی از تکنولوژی فشرده سازی U-Code
  • تکنولوژی Plug& Play
  • و …

نقاط ضعف یونی ویو:

یونی ویو به صورت تخصصی تنها به تولید دوربین های تحت شبکه پرداخته است. همچنین محصولات یونی ویو از قیمت بعضا بالایی برخورداراند. به همین خاطر این برند در مقایسه با سایر رقبای قدرتمند در جایگاه پایین تری قرار دارد.

 

4. برند بوش (Bosch)

بهترین مارک دوربین مداربسته
 
 

محصولات شرکت بوش دارای تنوع بسیار بالایی هستند. این محصولات مناسب برای انواع کاربری‌های زیر هستند:

  • مسکونی(منازل، آپارتمان‌ها و …)
  • تجاری(ادارات، مراکز فروشگاهی و …)
  • صنعتی(کارخانجات، انبارها و …)
  • آموزشی(مدارس، دانشگاه‌ها و …)
  • مکان های عمومی(موزه‌ها، کتابخانه‌ها و …)
  • حمل و نقل(فرودگاه‌ها، ایستگاه‌های قطار ، مترو و …)
  • و …

نقاط قوت بوش:

  • دارای تکنولوژی تجزیه و تحلیل تصاویر مانند شمارش افراد و …
  • تولید دوربین‌های مداربسته بی‌سیم قدرتمند

نقاط ضعف بوش:

  • کیفیت پایین محصولات
  • عدم کارکرد صحیح ویژگی‌های هوشمند تصویری مانند تشخیص حرکت
  • قیمت بالا
 

5. برند آویجیلون (Avigilon)

بهترین مارک دوربین مداربسته
 
 

برند آویجیلون یک برند کانادایی است که در سال 2004 در ونکوور آغاز به کار کرد. فعالیت این شرکت در زمینه تولید محصولات امنیتی مداربسته، سیستم های کنترل ورود و خروج و سایر راهکارهای امنیتی نظارتی است. این شرکت توانست در مدت بسیار کوتاهی بواسطه محصولات با کیفیت خود جایگاه خوبی را در بازار جهانی به دست آورد. آویجیلون رنج تولیدات گسترده ای دارد اعم از دوربین های با کیفیت تصویر بالا(از 1 تا 30 مگاپیکسل) شامل دوربین های دام، بولت و … . از ویژگی های بارز دوربین های آویجیلون می توان به توانایی جستجوی پیشرفته و تشخیص حرکت اشاره نمود. همچنین در زمینه ارائه راهکارهای هوشمند برای تجزیه و تحلیل تصاویر می توان به انکودرهای آنالوگ و تکنولوژی هوش مصنوعی آویجیلون اشاره نمود.

نقاط قوت آویجیلون:

  • کیفیت بالا
  • تنوع محصولات
  • قابلیت های پردازش تصویری

نقاط ضعف آویجیلون:

  • قیمت بالا 
  • عدم امکان دسترسی به تمامی محصولات
 

6. برند اکسیس (Axis)

بهترین مارک دوربین مداربسته
 
 

شرکت Axis متخصص در ارائه راهکارهای حرفه‌ای در زمینه تکنولوژی شبکه است. شرکت Axis در سال 1996 راه اندازی شده و از آن زمان تاکنون در حال توسعه تکنولوژی دوربین‌های مداربسته تحت شبکه بوده است. اکسیس شرکتی است که برای نخستین بار یک دوربین مبتنی بر شبکه را به بازار عرضه کرد.Axis  یک انتخاب مناسب برای راه‌اندازی یک سیستم مبتنی بر شبکه است. محصولات این شرکت در 18 کشور دنیا توزیع می‌گردند. این شرکت در لیست برترین‌ شرکت‌های فناوری اطلاعات Nordic نیز قرار دارد.

نقاط قوت اکسیس:

  • دید در شب قدرتمند
  • کدگذاری ویدئویی پیشرفته
  • مجهز به فناوری Zipstream

نقاط ضعف اکسیس:

  • نداشتن قابلیت ضبط صدا
  • محدودیت پهنای باند
 

7. برند فلیر (Flir)

بهترین مارک دوربین مداربسته
 
 

شرکت فلیر تولید کننده دوربین‌های مداربسته حرارتی است. دوربین‌های حرارتی، قادرند تا سوژه‌ها را در شب به خوبی روز تشخیص دهند. دوربین‌های امنیتی حرارتی فلیر با استفاده از انرژی گرمایی موجود در محیط تصاویر را ثبت کرده و این کار را بدون کمک نور سفید و یا سایر آشکارسازها انجام می‌دهند. انرژی حرارتی نسبت به نور مرئی بسیار بیشتر و بهتر ابهامات اتمسفری موجود را تشخیص داده و به شما اجازه می‌دهد تا سوژه‌ها را در مه غلیظ، دود، گرد و غبار و … نیز تشخیص دهید.

نقاط قوت فلیر:

  • بازدهی بالا
  • غلبه بر محدودیت های بصری
  • عدم ایجاد آلارم کاذب

نقاط ضعف فلیر:

  • قیمت بالا
 

7. برند ژئوویژن (Geovision)

بهترین مارک دوربین مداربسته
 
 

برند ژئوویژن نیز از جمله شرکت های تایوانی است که در زمینه تولید دوربین های مدار بسته شبکه فعالیت می کند. محصولات این شرکت شرکت شامل دوربین های مداربسته تحت شبکه تجهیزات جانبی و نرم افزارهای مرتبط با سیستم مداربسته می شود.

نقاط قوت ژئوویژن:

  • تولید تخصصی
  • کیفیت بالا

نقاط ضعف ژئوویژن:

  • قیمت بالا
  • تنوع محصول کم
 

7. برند پاناسونیک (Panasonic)

بهترین مارک دوربین مداربسته
 
 

شرکت پاناسونیک سکیوریتی در زمینه تولید تجهیزات حفاظتی و مدار بسته فعالیت می کند و از زیر مجموعه های شرکت پاناسونیک است. کیفیت محصولات تولیدی این شرکت بسیار بالاست و یکی از بزرگترین تولیدکنندگان تجهیزات مداربسته در جهان محسوب می وشود. محصولات این شرکت شامل دوربین های آنالوگ و شبکه، تجهیزات جانبی و نرم افزار های مرتبط با سیستم مداربسته می شود.

نقاط قوت پاناسونیک:

  • کیفیت بالا
  • تنوع محصولات بالا

نقاط ضعف پاناسونیک:

  • عدم امکان دسترسی به تمامی محصولات
  • قیمت بالا
 

10. ویووتک (Vivotek)

 
 

برند ویووتک متعلق به کشور تایوان است که از جمله برنده ای شناخته شده در بازار داخلی محسوب می گردد. این شرکت در سال 2000 فعالیت خود را در زمینه تولید سیستم های مداربسته آغاز نمود. فعالیت این شرکت در زمینه دوربین های مدار بسته تحت شبکه است. همچنین این شرکت سعی دارد تا محصولات خود را مطابق با استانداردهای زیست محیطی تولید کند و محصولات آن دارای گواهینامه استاندارد مربوط به محیط زیست، تحت عنوان ویووتک سبز هستند.

نسترن بازدید : 202 دوشنبه 14 بهمن 1398 نظرات (0)

دوربین های آنالوگ، ابتدایی ترین نوع دوربین مداربسته بودند این دوربین ها برای ارسال سیگنال تصاویر از استانداردهای تی وی لاینی یا همان تلویزیونی شامل NTSD و PAL استفاده می کردند. به راحتی می توانستید تصاویر را بر روی دستگاه تی وی ببینید. دوربین های آنالوگ دارای کیفیت تصویر پایینی بودند به نحوی که نهایتا کیفیت تصویر این دوربین ها به نیم مگاپیکسل می رسید. این یک نقطه ضعف بزرگ برای سیستم های امنیتی مداربسته محسوب می گردید. به همین جهت شرکت های تولید کننده دوربین مداربسته به فکر ارتقا این سیستم ها افتاده و نسل جدیدی از دوربین های آنالوگ را با نام آنالوگ hd به بازار عرضه کردند.

دوربین آنالوگ HD
دوربین آنالوگ HD چیست؟
دوربین مداربسته آنالوگ HD نوع خاصی از دوربین مداربسته است که می تواند تصاویری با کیفیت 720 p یا یک مگاپیکسل ارائه دهد. این دوربین ها دیگر از استانداردهای تیوی لاینی ابرای ارسال تصاویر استفاده می کنند و می توان گفت مهمترین دلیل تفاوت عملکرد آنها همین تغییر نوع فرکانس خروجی آنهاست. این تغییر فرکانس در کنار بکارگیری سیستم فشرده سازی تصاویر پیش از ارسال باعث افزایش عملکرد دوربین های آنالوگ HD می شوند. برای ترکیب دوربین های آنالوگ HD جدید در یک سیستم دوربین مدار بسته ، شما باید از یک DVR HD استفاده کنید که قادر به دستیابی به پرونده های ویدیویی HD باشد

انواع تکنولوژی آنالوگ HD
دوربین های انالوگ HD با چندین تکنولوژی متفاوت توسط شرکت های مختلف به بازار عرضه می شوند. مهمترن این تکنولوژی ها شامل HDTVI، HDCVI و AHD است. تفاوت عمده این سه مورد در نوع پردازنده و قیمتت تمام شده آنها است.

جدول مقایسه انواع تکنولوژی آنالوگ HD
نوع تکنولوژی نوع چیپ کیفیت تصویر رزولوشن تصویر سازگاری با زیرساخت کواکسیال امکان کارکرد هیبریدی میزان پیچیدگی راه اندازی بیشترین طول خط بدون تقویت کننده کیفیت کابل مورد نیاز تاخیر هزینه تجهیزات
HDTVI CMOS+ISP خیلی خوب 720P/1080P زیاد بله متوسط متر500 کابل کواکسیال 5С-2V متوسط خیر کم
HDCVI CMOS+ISP خیلی خوب 720P/1080P زیاد بله متوسط متر500 کابل کواکسیال 5С-2V متوسط خیر متوسط
AHD CMOS+ISP خیلی خوب 720P/1080P زیاد بله متوسط متر500 کابل کواکسیال 5С-2V کم خیر کم

مزایای دوربین های آنالوگ HD:
کیفیت تصویر بالا
امکان ادغام در بستر سیستم های آنالوگ قدیمی
انتقال صدا و تصویر به صورت همزمان
تفاوت جزئی در قیمت نسبت به سیستم های قدیمی
نقاط ضعف دوربین آنالوگ HD:
عدم مطابقت تکنولوژی های مختلف HDCVI ،HDTVI و AHD با یکدیگر

نسترن بازدید : 56 دوشنبه 14 بهمن 1398 نظرات (0)

دسته بندی های مختلفی برای انواع دوربین مداربسته وجود دارد. هر کدام از انواع دوربین مداربسته را می توان از جهات مختلفی بر اساس ویژگی های کلیدی آن دسته بندی نمود. مطالعه این ویژگی ها می تواند در انتخاب بهترین مدل دوربین مداربسته مطابق با نیاز کاربر بسیار کمک کننده باشد. به طور کلی انواع دوربین مداربسته در یکی از 4 دسته بندی زیر قرار می گیرند:

دسته بندی از نظر نوع بدنه
دسته بندی از نظر نوع تکنولوژی
دسته بندی بر اساس کیفیت تصویر
دسته بندی بر اساس نوع لنز بکار رفته
انواع دوربین مداربسته از نظر نوع بدنه:
یک دسته بندی مهم در دوربین مداربسته از نظر نوع بدنه آنها است. دوربین های مدار بسته را می توان در انواع  دام، بولت، اسپیددام، کیوب، باکس، فیش آی و پینهول دسته بندی نمود. در واقع نوع بدنه، کیس خارجی دوربین است که بر اساس نوع کاربری در محیط برای دوربین ساخته می شود. در ادامه به معرفی انواع دوربین مداربسته از نظر نوع بدنه می پردازیم:

دوربین مداربسته بولت: دوربین های بولت نوع دیگری از دوربین مداربسته هستند. بولت (Bullet) به معنی گلوله است. کاربرد این دوربین ها اغلب در محیط های خارجی و مناسب برای نصب بر روی دیوار است. جنس بدنه دوربین مداربسته بولت اکثرا از فلز است.

دوربین مداربسته بولت
دوربین مداربسته دام: دوربین های دام دوربین هایی با بدنه مدور و گرد هستند. کاربرد این دوربین ها بیشتر در محیط های داخلی و مسقف است زیرا بدنه آنها طوری است که باید زیر سقف نصب شوند. جنس بدنه دوربین مداربسته دام اکثرا از پلاستیک و در برخی از مدل ها فلزی است.

دوربین مداربسته دام
دوربین اسپیددام: دوربین های اسپیددام که با نام های Fast Dome، گردان، PTZ و … نیز خوانده می شوند نوع دیگری از انواع دوربین مداربسته هستند. این دوربین ها دارای قابلیت های برجسته ای همچون امکان گردش به جهات مختلف، قدرت زوم بالا، امکان ارسال فرمان و … می باشند. نکته مهم در مورد دوربین مداربسته اسپیددام این است که نیاز به شخصی به عنوان اپراتور دارند که بازده عملکردی آنها را به صد درصد برساند.

دوربین اسپیددام
دوربین مداربسته باکس: دوربین های باکس که با نام دوربین های صنعتی نیز خوانده می شوند از جمله دوربین مداربسته های حرفه ای هستند و بیشتر در اماکن صنعتی مانند کارخانجات، سالن های صنعتی و … کاربرد دارند. نکته مهم در مورد دوربین مداربسته باکس این است که فاقد لنز هستند و باید برای آنها به طور جداگانه لنز تهیه نمود.

دوربین مداربسته باکس
دوربین پینهول: دوربین های پینهول به دلیل سایز بسیار کوچکی که دارند با نام های مینیاتوری، جاسوسی، مخفی و … نیز خوانده می شوند. دوربین مداربسته مینیاتوری را می توان در اشیا مختلف برای اینکه از دید پنهان بماند مخفی کرد.

دوربین مینیاتوری
دوربین مداربسته کیوب: دوربین های کیوب دارای ظاهری متفاوت از سایر دوربین های مداربسته هستند. بدنه مستطیلی شکل آنها منجر به ایجاد ظاهری زیبا و شکیل در آنها شده است. دوربین مداربسته کیوب می تواند گزینه بسیار مناسبی برای منازل و اماکن اداری باشد.

دوربین کیوب
تفاوت انواع دوربین مداربسته از نظر نوع تکنولوژی:
آنالوگ HD: دوربین های آنالوگ HD نسل جدیدی از دوربین های آنالوگ قدیمی هستند. این دوربین ها بواسطه ارتقا تکنولوژی توانستند تحول بزرگی در محصولات آنالوگ قدیمی ایجاد کنند. تفاوت عمده محصولات آنالوگ HD با دوربین های آنالوگ قدیمی در امکان فشرده سازی بالای تصاویر و همچنین فرکانس خروجی آنها است. این موارد باعث افزایش چشمگیر کیفیت تصاویر می شوند.

تحت شبکه: نحوه عملکرد دوربین های دیجیتال در بستر شبکه است. انتقال اطلاعات در دوربین تحت شبکه بر مبنای پروتکل های شبکه صورت می گیرد. دوربین های تحت شبکه محدودیت های تصویری سیستم های مداربسته آنالوگ را ندارند و به همین دلیل از محبوبیت زیادی برخورداراند. از لحاظ نحوه نصب نیز دردسرهای کابل کشی سیستم های آنالوگ را ندارند. اما به دلیل قیمت بالایی که دارند استفاده از آنها تنها در پروژه های بزرگ توجیه دارد.

دسته بندی از نظر کیفیت تصویر:
دوربین های مداربسته را می توان از لحاظ کیفیت تصویر دسته بندی نمود. کیفیت تصویر دوربین های مداربسته را با واحد مگاپیکسل نمایش می دهند. در گذشته کیفیت تصویر دوربین ها دارای محدودیت بود. برای مثال بیشترین کیفیت تصویر یک دوربین آنالوگ قدیمی نهایتا تنها به نیم مگاپیکسل می رسید. اما با ورود دوربین های تحت شبکه به بازار این محدودیت از بین رفت. همچنین با ارتقا بستر آنالوگ به سیستم آنالوگ HD در حال حاضر کیفیت تصویر دوربین های آنالوگ امروزی با کیفیت تصویر دوربین های تحت شبکه برابری می کند.

مگاپیکسل دوربین مداربسته
دسته بندی از نظر نوع لنز:
لنز دوربین مداربسته یکی از اجزای بسیار مهم آن است که در هنگام خرید باید در انتخاب آن دقت زیادی به خرج داد و متناسب با نیاز و نوع کاربری و محل نصب دوربین آن را انتخاب کرد. به طور کلی لنز بکار رفته در دوربین مداربسته شامل سه دسته زیر است:

لنز ثابت: لنزها در واقع عدسی هایی هستند که قدرت بزرگنمایی دارند. از ویژگی های مهم هر لنز فاصله کانونی آن است. لنزهای ثابت دارای یک فاصله کانونی هستند به همین دلیل در این نوع لنز ها امکان بزرگنمایی و زوم وجود ندارد. دوربین های مداربسته اغلب با لنزهایی با فواصل کانونی 2.8، 3.6، 6، 8، 12 و … به بازار عرضه می شوند.

لنز وریفوکال: برخلاف لنز ثابت، لنز وریفوکال یا متغیر دارای دو عدد فاصله کانونی است به همین دلیل امکان زوم و بزرگنمایی در آن وجود دارد. دوربین های مداربسته وریفوکال اغلب با لنزهایی با فواصل کانونی 2.8-12 میلیمتر، 3-9 میلیمتر، 5-50میلیمتر و … به بازار عرضه می شوند. نکته قابل توجه این است که دوربین های وریفوکال به طور خودکار عمل زوم را انجام نمی دهند و اگر می خواهید بر روی سوژه زوم کنید باید به صورت دستی این کار را از طریق پیچ موجود در کنار لنز انجام دهید.

لنز وریفوکال موتوردار: همان لنزهای وریفوکال هستند با این تفاوت که زوم و بزرگنمایی در آنها به صورت دستی نیست و با استفاده از موتور تعبیع شده در ساختار آنها می توان از راه دور عمل بزرگنمایی را انجام داد.

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 18
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 5
  • بازدید امروز : 1
  • باردید دیروز : 31
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 36
  • بازدید ماه : 32
  • بازدید سال : 889
  • بازدید کلی : 4,806